Και εκβιασμός ποδοσφαιριστή της Super League στην δικογραφία για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλία όπου 23χρονος ποδοσφαιριστής της Super League στην οποία φέρεται να πιέζεται από βενζινοπώλη, που φέρεται να συμμετέχει στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, να στήσει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας του ποδοσφαίρου μας.

Αναλυτικά τμήμα της κατάθεσης του ποδοσφαιριστή

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι στην ομάδα του (...). Τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια στο Νέο Φάληρο. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε, μου συστήθηκε και μου πρότεινε να πάιξω ποδόσφαιρο σε μία α ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα», κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής.

Όπως κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής, όταν γνωρίστηκε καλύτερα με τον επιχειρηματία, δανείστηκε από εκείνον 5.000 ευρώ. Όμως, δεν μπορούσε να επιστρέψει τα χρήματα και τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει στην παγίδα.

«Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της πουτάνας (μπιπ!), προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά», είπε. Όταν ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι ο ποδοσφαιριστής τον κορόιδευε τον απείλησε.

«Εγώ για να κερδίσω χρόνο, επειδή δεν είχα χρήματα να του τα επιστρέψω, του έλεγα ότι θα στήσω ένα αποτέλεσμα, αλλά την προηγούμενη του αγώνα του έστελνα ένα μήνυμα και του έλεγα άκυρο. Αυτό έγινε τρεις με τέσσερις φορές. Αυτός μετά εκνευρίστηκε και ζήτησε και συναντηθήκαμε και μου είπε πως αν δεν κάνω κάτι μέσω στοιχήματος για να πάρει τα χρήματα πίσω θα έχω κακά ξεμπερδέματα», ανέφερε ο 23χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα