Ήττα σοκ από την Μακάμπι στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ήττα εκτός προγράμματος για τους Πειραιώτες, μετά το διπλό επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Ένας κακός Ολυμπιακός έχασε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μέσα στο ΣΕΦ, με 80-73. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον 5 νίκες και 4 ήττες στην Ευρωλίγκα.

Το ματς

Η

«ομάδα του λαού» πήρε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και με εξαιρετικά ποσοστά στα δίποντα και τρίποντα κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ .

Η Μακάμπι με καλή ψυχολογία «πατούσε» καλύτερα και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Διατήρησε το προβάδισμα που είχε σε όλη τη διάρκεια του και με μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ξεφύγει με 9 πόντους (44-35), με τους Πειραιώτες να μειώνουν στο -7 με καλάθι του Λοτζέσκι στην εκπνοή. Τα ποσοστά στα τρίποντα δεν βελτιώθηκαν για τους «ερυθρόλευκους» ούτε στην 2η περίοδο (2/13), αντίθετα παρέμειναν τα υψηλά επίπεδα των Ισραηλινών (6/9).

Η κακή βραδιά των Πειραωτών συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δε μπορούσαν με τίποτα να «συνδεθούν» με το καλάθι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ήταν πάρα πολύ «ζεστοί» και με τον Ραντ να κάνει μεγάλη ζημιά ξέφυγαν ακόμη και με 18 πόντους (62-44).

Οι Ισραηλινοί δεν κατέβασαν ταχύτητα ούτε στην τελευταία περίοδο και παρά την προσπάθεια πουν κατέβαλλαν οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία 5 λεπτά (μείωσαν σε 65-74) πήραν τη μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 37-44, 49-65, 73-80.

Το άρθρο Ήττα σοκ από την Μακάμπι στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα