Ισπανία: Πονάει ο Μαριάνο και η Ρεάλ, κόλλημα με Λαουτάρο στην Μπάρτσα

Ισπανία: Πονάει ο Μαριάνο και η Ρεάλ Μαδριτης, κολλάει η απόκτηση του Λαουτάρο στην Μπάρτσα. Χωρίς τον Μαριάνο συνεχίζεται η προετοιμασία για την επανέναρξη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός επέστρεψε από την καραντίνα – περιορισμό με ένα πρόβλημα στο δεξί του πόδι. Αυτό προήλθε από τις ατομικές ασκήσεις που έπρεπε να κάνει κατ’οίκον κατόπιν προτροπής του κλαμπ. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώστηκε ένας μικρός θρόμβος στο κάτω μέρος του ποδιού. Μικροσκοπικός

αλλά οδυνηρός! Για να σταματήσει τον πόνο, ο Μαριάνο έχει ήδη υποβληθεί τρις σε παρακέντηση.

Τώρα ελπίζει, αν δεν υπάρχουν επιπλοκές να μπορέσει να επιστρέψει στην προπόνηση την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε ο Μαριάνο, είναι ο παίκτης έκπληξη εφέτος και η Ρεάλ αποδείχτηκε πως τον είχε ανάγκη όσο τίποτε άλλο. Από ξεχασμένος στο ρόστερ, εξελίχθηκε σε παίκτη κλειδί και πρώτη εναλλακτική του Μπενζεμά. Σκόραρε κόντρα στην Μπάρτσα όταν προτιμήθηκε από τον Ζιντάν, έναντι των μπαρουτοκαπνισμένων Γιόβιτς και Μοπέιλ!

Ισπανία: Στην Μπαρτσελόνα διαπραγματεύονται

Την ώρα που στην Μπαρτσελόνα επιδιώκουν να ρίξουν όσο γίνεται το κόστος απόκτησης του Λαουτάρο από την Ιντερ, χρησιμοποιώντας ως όπλο την οικονομική κρίση που έπεται της πανδημίας, το θέμα παραχώρησης του Ουμτιτί κολλάει, καθώς η Ιντερ δεν θέλει τον έμπειρο μπακ για αγορά, αλλά τον ζητάει μόνο ως δανεικό. Που σημαίνει πως δεν υπάρχουν στην εξίσωση τα 30 εκατ. της αξίας του που θα χρησίμευαν στην Μπάρτσα ως αντάλλαγμα για τον Λαουτάρο.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν σηκωθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η διαφορά στο πώληση – δανεισμός του Ουμτιτί δυσκολεύει την κουβέντα.  Και αυτό γιατί τα 110 εκατ. ευρώ με τα οποία κοστολογεί η Ιντερ τον Λαουτάρο, είναι τεράστιο νούμερο. Ειδικά αυτή τη στιγμή απαιτεί τα 60 εκατ. προκαταβολικά και μετρητοίς (όχι έμψυχα ανταλλάγματα)! Υπενθυμίζεται πως πέραν του Ουμτιτί, στο τραπέζι ως πιθανά ανταλλάγματα έχουν πέσει και τα ονόματα των Αρτούρο Βιδάλ, Σεμέδο Ζούνιορ Φίρπο, Τολδίβο και Ράκιτιτς, παίκτης πρώτης γραμμής σε κάθε ομάδα!

Δείτε ακόμαΤα πρωτόκολλα ασφάλειας για την επανέναρξη του ΚαμπιονάτοΌλα τα βλέμματα και πάλι στην BundesligaΠαραμένει στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια
Keywords
Τυχαία Θέματα