Ισοπαλία που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσή» για τη Βέροια

Ένα ντέρμπι για δύο ομάδες που μάχονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό, διεξήχθη στο νησί των Φαιάκων και η Βέροια (με τον Καλαϊτζίδη για πρώτη φορά στον πάγκο της) με γκολ στο 88' από τον Ολαϊτάν, κατάφερε να πάρει τον βαθμό (1-1) στην Κέρκυρα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο 40'κέρδισαν κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιάντσης και με κεφαλιά ο Γκούμας έκανε

το 1-0.

Η Βέροια στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω αντέδρασε και στο 50' σουτ του Ολαϊτάν σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 63' η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες γιατί αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Γιάντσης και μετά η Βέροια ανέλαβε τα ηνία του ματς. Στο 88' διαμορφώθηκε το 1-1 με κεφαλιά του Ολαϊτάν, ύστερα από σέντρα του Μορένο.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Γεωργέας, Γεωργιάδης.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Εντερ, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Λεόν (66' Καραλής), Μπάρκογλου(70' Λώττας), Γιάντσης, Τσοκάνης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης (32' Γκούμας).

Βέροια: Λόπεζ, Καλί, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Καλτσάς (57' Κόστλι), Μπαργκάν, Καλογέρης, Ορέστες, Γεωργέας, Αμαραντίδης (78' Μορένο).

Keywords
Τυχαία Θέματα