Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών – Διέφυγε αλλά «παράτησε» 10 κιλά χασίς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένας έλεγχος… ρουτίνας οδηγού ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου στα Ιωάννινα, κατέληξε σε κινηματογραφικές σκηνές καθώς όταν είδε τους αστυνομικούς να τον καλούν να σταματήσει, πάτησε γκάζι και άρχισε καταδίωξη.

Λίγο αργότερα και ενώ αρχικά με επικίνδυνους ελιγμούς «χάθηκε» από τα μάτια των αστυνομικών, απεδείχθη ότι είχε τους… λόγους του να εξαφανιστεί.

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του και μέσα σ αυτό δέκα

κιλά και 600 γραμμάρια κάνναβης! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ιωαννίνων, βρήκαν τα στοιχεία του και όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για 36χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναζητείται.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου οδηγούσε με ύποπτο τρόπο.

Δεν συμμορφώθηκε, όμως, στο σήμα να σταθμεύσει και αντίθετα, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς κατάφερε να απομακρυνθεί, αφού πέταξε στο έδαφος έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε 10 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10.600 γραμμαρίων.

Ύστερα από αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ όπως προαναφέρθηκε, ανήκει σε 36χρονο υπήκοο Ρουμανίας.

Η ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ,κατασχέθηκαν ενώ το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνεχίζει την έρευνα για να εντοπίσει τόσο τον ίδιο όσο και το ευρύτερο κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα μας, στο οποίο πιθανότατα ανήκει.

Το άρθρο Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών – Διέφυγε αλλά «παράτησε» 10 κιλά χασίς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα