Ιωάννινα: Κατασχέθηκε φυτεία με 685 δενδρύλια κάναβης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου, στο Πωγώνι του Νομού Ιωαννίνων, ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς 685 δενδρύλια χασίς.

Εντός της φυτείας που είχαν φυτευτεί τα δενδρύλια , συνελήφθησαν και οι δύο ιδιοκτήτες της, αλβανικής καταγωγής 31 και 37 ετών αντίστοιχα. Το ύψος των δενδρυλλίων έφτανε το 1,5 μέτρο ενώ στο χώρο της φυτείας οι δύο συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει δύο παρατηρητήρια ώστε να εποπτεύουν τον χώρο, ενώ υπήρχε και ένα παράπηγμα που λειτουργούσε ως κατάλυμα των ιδιοκτητών της

χασισοφυτείας.

Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 3 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μικρή ποσότητα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρία κινητά τηλέφωνα. Στου δυο συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για παράνομη είσοδο στην χώρα, για καλλιέργεια ναρκωτικών όπως και για παράβαση του νόμου περί οπλοκατοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ύστερα από το πέρας της προανάκρισης που διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Το άρθρο Ιωάννινα: Κατασχέθηκε φυτεία με 685 δενδρύλια κάναβης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα