Το τάπερ του Καρανίκα στο Μαξίμου, που έγινε viral (φώτο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η εικόνα με το τάπερ του συμβούλου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου Νίκου Καρανίκα , που ανέβασε στο twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, συνοδεύοντάς της με σκωπτικά σχόλια, έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Το κολατσιό του συμβούλου του Πρωθυπουργού

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού μιλάει στο τηλέφωνο στο γραφείο του, ενώ δίπλα του βρίσκεται ένα τάπερ με κολατσιό και ένας χυμός. Η συγκεκριμένη εικόνα που γνωστοποιήθηκε

μέσω της σχετικής ανάρτησης του δημοσιογράφου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την θυμηδία και τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών.

Επίθεση στον δημοσιογράφο κάνει η εφημερίδα Αυγή, καταφερόμενη εναντίον του, με σχόλιο που μεταξύ άλλων αναφέρει : «Θα πρέπει κάποιοι δημοσιογράφοι άλλοτε κραταιών ΜΜΕ να έχουν περιέλθει σε δεινή θέση για να ασχολούνται με αποκαλύψεις του τύπου τι περιέχει το… ταπεράκι που έχει πάνω στο γραφείο του σύμβουλος του πρωθυπουργού (ο Νίκος Καρανίκας εν προκειμένω). Και να συνοδεύουν το αποκαλυπτικό τους ρεπορτάζ με την αναγκαία φωτογραφία, προκειμένου να πειστούν ακόμη και οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος για το… αμάρτημα».

«Τους συμπονούμε», καταλήγει με εξαιρετικά ειρωνικό τόνο η εφημερίδα.

τα tweets και τα σχετικά σχόλια του δημοσιογράφου :

Το άρθρο Το τάπερ του Καρανίκα στο Μαξίμου, που έγινε viral (φώτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα