Ικανοποίηση στην ΑΔΕΔΥ για τη δεύτερη μέρα της απεργίας

Υψηλά ποσοστά συμμετοχής στη 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο Δημόσιο καταγράφει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που μαζί με όλες τις Ομοσπονδίες του Δημοσίου «μάχονται» ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά, ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις και την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις Ομοσπονδίες για να αποφασίσει «την παραπέρα πορεία του αγώνα με στόχο την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ανεργίας,

της εξαθλίωσης και της κατάργησης των κοινωνικών δικαιωμάτων».

Η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις που οργανώνουν οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία τους και να πάρουν αποφάσεις και μέτρα για την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα.

Καλούν επίσης τους Δημοσίους Υπαλλήλους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση-συναυλία που οργανώνεται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Ε.Ρ.Τ. και ώρα 7.30 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα