Η «βαρβάτη» μήνυση του Tom Cruise στο περιοδικό “Life and Style”

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός είδε το όνομα του να γίνεται πρωτοσέλιδο μετά το διαζύγιο και τις φήμες που ακολούθησαν. Όμως αυτό που πείραξε περισσότερο τον Tom, δεν ήταν τα σχόλια που γράφτηκαν για την ζωή του και την εμπλοκή του με την Σαϊεντολογία αλλά οι κακόβουλοι υπαινιγμοί ότι μετά το διαζύγιο ο ηθοποιός εγκατέλειψε την κόρη του Suri!

Με το περιοδικό “Life and Style” τα «έβαλε» ο ηθοποιός, καθώς το περιοδικό τον παρουσίαζε ως «άκαρδο» και «αδιάφορο» πατέρα! Τώρα είναι η σειρά του Tom να δικαιωθεί και να κερδίσει την μήνυση που έχει καταθέσει

εναντίον του εν λόγω περιοδικού, από την οποία αν βγει νικητής θα γίνει πλουσιότερος κατά 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δικηγόρος του, Bert Fields, μίλησε στον τύπο:

«Ο Tom, είναι ένας σωστός πατέρας που αγαπάει την Suri. Είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του και πάντα θα είναι. Το να λένε ότι την εγκατέλειψε είναι ένα πολύ κακό ψέμα. Το να το εμφανίζουν ως αλήθεια με βαρύγδουπους τίτλους στα περιοδικά με φωτογραφίες της Suri να κλαίει είναι άθλιο. Ο Tom, δεν κυκλοφορεί μηνύοντας ανθρώπους. Δεν είναι δικομανής. Αλλά όταν αυτά τα άθλια περιοδικά προσπαθούν να βγάλουν χρήματα μεταφέροντας αηδιαστικά ψέματα αναφορικά με το παιδί, σίγουρα θα τους μηνύσει! Αυτοί οι «ένοχοι» είναι εταιρείες ξένων συμφερόντων με έδρα το Αμβούργο. Παίρνουν τα λεφτά των ανυποψίαστων Αμερικάνων πουλώντας τα σκουπίδια τους. Έχοντας να λογοδοτήσουν για τους λίβελους που γράφουν αυτό θα τους αναχαιτίσει!»

Keywords
Τυχαία Θέματα