Η unicef στη φανέλα του Ολυμπιακού

Το λογότυπο της Unicef θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής, στη φανέλα του Ολυμπιακού. Τη συνεργασία παρουσίασε επισήμως , σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF,

Λάμπρος Κανελλόπουλος, τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να προσφέρει στα παιδιά. «Τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για τη Unicef, ενώ στην προσπάθεια αυτή θα συνδράμει και το Ολυμπιακός Foundation. Είναι ένα κάλεσμα να σταθούμε όλοι δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται σε κάθε γωνιά της γης που χρειάζονται φαγητό νερό εμβόλια. Συνολικά 50 χιλιάδες παιδιά με την συμβολή του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να κερδίζει και θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος ανέφερε ότι είναι μια νέα σελίδα για τα ανθρωπιστικά ιδεώδη για τη χώρα μας . «Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει ανθρωπιστικές αξίας. Ο ρόλος του κ. Μαρινάκη είναι καθοριστικός καθώς προάγει αξίες όπως την αλληλεγγύη την πίστη και την ελπίδα, αξίες- που τις έχει ανάγκη Ελλάδα» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα