Η στιγμή της έντασης μεταξύ Θεοδωράκη- Καμμένου (βίντεο)

«Βαριές» φράσεις αντήλλαξαν οι επικεφαλής του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ Σταύρος Θεοδωράκης και Πάνος Καμμένος αντίστοιχα, όταν το λόγο έλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτοξεύοντας σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του Ποταμιού για τα συμβόλαιά του με την ΕΡΤ ως δημοσιογράφος. Βέβαια είχε προηγηθεί αιχμή του κ. Θεοδωράκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την ακροδεξιά, εννοώντας το κόμμα του κ.

Καμμένου.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Θεοδωράκη, είπε: «Άκουσα να κατηγορούμαστε από ένα καινούργιο κόμμα που αποχώρησε τώρα που μιλάω, να μας κατηγορεί με κατηγορίες που είναι ανυπόστατες. Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Από τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν».

Ο κ. Θεοδωράκης που δεν ήταν παρών εκείνη τη στιγμή, επέστρεψε στην αίθουσα και ζήτησε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στον κ. Καμμένο. «Πότε μπήκατε ξανά στην αίθουσα; Δεν πρόλαβα καν να σας δω», είπε, πετώντας το «καρφάκι» της, με τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό να απαντά «έχουν και οι τοίχοι αυτιά» και την κ. Κωνσταντοπούλου να ανταπαντά: «Άρα, αυτοπροσδιορίζεστε σαν τοίχος».

Εν συνεχεία παρενέβη ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος τη ρώτησε εάν τελείωσε με τα ευφυολογήματα και δήλωσε: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι που αυτό που κάναμε το έχουμε κάνει με τα δικά μας χέρια. Στο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι υπάρχει διάθεση από κάποιους ανθρώπους να μπουν και να προσφέρουν. Αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσουν άνθρωποι που έχουν υπάρξει απλώς υπηρέτες κάποιων μέσα στο πολιτικό σύστημα».

Μετά πάλι πήρε τον λόγο ο κ. Καμμένος που σχολίασε: «Και εγώ δούλεψα και ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε τους φόρους του αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη. Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ δεν έπαιρναν 20.000 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα