Η προσωπική ζωή είναι προσωπική

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική» απάντησε η ερωμένη του Γάλλου προέδρου, Ζιλί Γκαγιέ σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή την ασπρόμαυρη ταινία, με τίτλο «14 εκατομμύρια κραυγές» στην οποία υποδύεται τη μητέρα της Emma.

Η ταινία πραγματεύεται το θέμα του εξαναγκαστικού γάμου και η Gayet ως μητέρα της 12χρονης μαθήτριας έχει ήδη συμφωνήσει να παντρέψει την ανήλικη κόρη της με έναν εβδομηντάχρονο άντρα.

Η Γαλλίδα ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ,

την οποία αποκάλυψε δημοσίευμα του περιοδικού Closer τον Ιανουάριο.

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική» απάντησε στον δημοσιογράφο η Γκαγιέ, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την προώθηση ενός ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο «Cineast(e)s».

Οι θαυμαστές της που παρευρίσκονταν στην αίθουσα τη χειροκρότησαν για την απάντησή της, ενώ οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν τον δημοσιογράφο που βρήκε την ευκαιρία κι αντί να τη ρωτήσει για την ταινία, τη ρώτησε για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά το ταξίδι της στην πόλη του μεγάλου μήλου, η Γκαγιέ είπε ότι αισθάνεται λίγο κουρασμένη μετά το ταξίδι, αλλά «όλα είναι μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα