«Η Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού

Η Mannschaft [ensemble group] ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, παρουσιάζοντας την πρώτη της επίσημη παραγωγή, την «Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ. Στις 8 Μαρτίου θα κατασκευάσει σε «ζωντανό χρόνο» την προκαταρκτική διαδικασία του θεάματος, με τίτλο «Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις (πριν σου συμβούν) σε περίπτωση βουβωνικής πανώλης».

Ένα live θέαμα, χάπενινγκ, ολοκληρωτικά διαδραστικό: οι θεατές εισέρχονται στον χώρο της διαδιακασίας, ένα ολοκληρο οικοδομικό τετράγωνο σε προάστιο της Αθήνας

και μέσα από μία διαδρομή (μέσω χάρτη που θα παραλάβουν), θα γίνουν μάρτυρες της έναρξης του νόσου μέσα στην πόλη του Οράν και θα βιώσουν την εμπειρία των τριών πρώτων ενοτήτων του μυθιστορήματος του Γάλλου συγγραφέα. Η προπαράσταση αυτή, έχει καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα και συνδιαλέγεται με την ιστορία του Καμύ μέσα από έναν λαβύρινθο περιστατικών, διαδρομών μέσα στον μεγάλο αυτόν χώρο αλλά και συμβίωσης με το κοινό της παράστασης.
Την υπόθεση και τον χάρτη της διαδικασίας ο θεατής τα παραλαμβάνει με το εισιτήριο του, με τα οποία εισέρχεται στον χώρο. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο θεατής πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με το θέαμα που θα παρακολουθήσει και να έχει ενημερωθεί για το είδος του θεάματος!). Για περισσότερες πληροφορίες : 210 – 5249903. Εισιτήριο: 15 (στο ταμείο), ώρα έναρξης: 21:15 (οι πόρτες ανοίγουν 8:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα