Δικαιωμένος στον ΠΑΟΚ

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και το πρόσφατο παιχνίδι με τα Τρίκαλα μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”.

Από στατιστικής ανάλυσης σε σχέση με το παρελθόν ο Έλληνας σέντερ έχει διπλασιάσει τους “αριθμούς” του. Από 5,92 πόντους και 2,64 ριμπάουντ (1,28 αμυντικά και 0,6 επιθετικά) σε 25 αγώνες με τον Πανιώνιο – στην κανονική

περίοδο – έχει φθάσει τους 11π. και τα 6,89ρ. (4,63αμ. – 2,26επ.)! Κι έτσι παραδέχεται κι ίδιος: “Έτσι όπως εξελίσσεται η χρονιά νοιώθω σίγουρα δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Έχω όμως κι εγώ μεγάλο μερίδιο… Διότι στην αρχή πάλεψα πολύ κι ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος σέντερ για βασικός, οι εμφανίσεις μου στην σαιζόν και η προσπάθειά μου έκαναν και τον κόουτς να με εμπιστευτεί, αποκτήσαμε γενικά στην ομάδα και τρομερή χημεία που πάντα χρειαζόμουν σαν παίκτης γιατί δεν είμαι από αυτούς που θα πάρουν την μπάλα και θα τα κάνουν όλα μόνοι τους, αλλά στηρίζομαι πάντα σε μία καλή ομάδα με καλούς συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και γιατί πήρα και μεγάλο χρόνο συμμετοχής (από 14:38 έφθασε φέτος στα 26:17 λεπτά ανά αγώνα)”. Κι επειδή δείχνει ιδιαίτερα εκδηλωτικός και υπέρ της ομάδας ακόμη και στις δημοσιεύσεις του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτει: “Βλέπω ακόμη το μπάσκετ ως ρομαντικός και το απολαμβάνω στον ΠΑΟΚ. Αγαπώ το παιχνίδι, εκτιμώ αυτό που έχω, άλλοι σκέφτονται τις μεταγραφές, μα εγώ λέω Δόξα τω Θεώ για ότι έχω και ότι έρθει, ας έρθει. Έπειτα παίζω με φίλους, με παίκτες που είμασταν και παλιά μαζί, το κλίμα είναι εξαιρετικό, οικογενειακό, προσαρμόστηκα γρήγορα και χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ”.

Για την ομάδα: “Η ομάδα έχει περισσότερη ενέργεια πλέον, ενώ και ο κόουτς μας είναι πολύ έμπειρος για να την διαχειριστεί. Τώρα έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα για να δουλεύουμε γι΄ αυτόν, έχουμε ταλέντο, έχουμε αυτή την έξτρα ενέργεια ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θυμίζω πάντως ότι και στον πρώτο γύρο, σε παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε πάλι την ευκαιρία για τη νίκη, όπως με τον Πανιώνιο που χάθηκε στο ένα σουτ…”.

Για τα μειονεκτήματα: “Υπάρχουν κενά διαστήματα, αλλά τέτοια βλέπει κανείς σε κάθε ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τα μειώσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα. Ίσως αυτό βγαίνει όταν μία πεντάδα βρίσκει ρυθμό, αλλά πρέπει να βγουν παίκτες για να πάρουν ανάσες κι έτσι το εκμεταλλεύεται κάπου κι ο αντίπαλος. Ακόμη κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε με τον Ολυμπιακό, όταν έκαναν αυτοί αλλαγές κι εμείς ένα 15-0 και μειώσαμε”.

Για τη νίκη με τα Τρίκαλα: “Στο μυαλό μας είχαμε από την αρχή ότι το …έχουμε αυτό το ματς, ότι θα το κερδίζαμε, όπως και έγινε. Κάποια στιγμή πατήσαμε γκάζι, ξεφύγαμε 15π. αλλά ψιλοχαλαρώσαμε και μειώθηκε η διαφορά. Δεν θα το αφήναμε όμως.

Για τη συνέχεια: “Κοιτάζω με ρεαλισμό μπροστά και θεωρώ ότι μπορούμε να μην ξανακάνουμε άλλη ήττα! Είχαμε πιο βαρύ πρόγραμμα στον πρώτο γύρο με τα δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Αν περάσουμε νικηφόρα και από την Δράμα, μπορούμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Μπορούμε να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου μας όπως έγινε με τα Τρίκαλα. Και με τον Πανιώνιο σαν ομάδα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκη και στην έδρα του. Προτιμάμε μάλιστα να έχουμε και κόντρα τους αντίπαλους φιλάθλους και όχι να παίζουμε σε κοιμισμένη ατμόσφαιρα όπως ήταν το γήπεδό μας σε προηγούμενα παιχνίδια. Κι αν δεν καταφέρουμε τώρα να ανεβούμε πιο πάνω από την 4η θέση, υπάρχουν και τα πλέϊ οφ κι εκεί πιστεύω ότι αν ξεπεράσουμε το άγχος της πρώτης φάσης, η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά ωραία πράγματα…”!

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα