Η νέα καριέρα του Γιούρκα

Αν κάποιος εξ όσων τα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκό λήγουν στο τέλος Ιουνίου έχει στο τσεπάκι του την παραμονή –εφόσον το θελήσει- αυτός είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Η σεζόν που έκανε ο 32χρονος παίκτης σε συνδυασμό με την ηγετική προσωπικότητα την οποία επέδειξε στα αποδυτήρια, έκαναν τους πάντες στο Τριφύλλι να επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σεϊταρίδης έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ έχει κάνει τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου. Συγκεκριμένη οικονομική

πρόταση δεν του έχει γίνει αλλά το προσφερόμενο διετές συμβόλαιο θα του αποφέρει περί τις 150.000 ευρώ ετησίως.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι η σύμπτωση απόψεων με τον Αναστασίου για το ρόλο του Σεϊταρίδη στην ομάδα. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε στον Σεϊταρίδη με κάποιο σχετικό δισταγμό γιατί δεν γνώριζε πώς θα το εκλάβει ο διεθνής παίκτης, ότι για τη νέα σεζόν θα τον υπολογίζει κυρίως για στόπερ. Ο Σεϊταρίδης όχι μόνο δεν προβληματίστηκε αλλά συνυπέγραψε την πρόθεση του Αναστασίου, λέγοντάς του ότι «κι εγώ το ίδιο είχα στο μυαλό μου γιατί πιστεύω ότι ηλικιακά πλέον ταιριάζουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά μου για το κέντρο της άμυνας».

Και εγένετο Γιούρκας στόπερ. Αρκεί βέβαια να υπογράψει το συμβόλαιο που θα του προσφερθεί. Κάτι που δεν είναι απόλυτα δεδομένο μια και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Βλέπετε το όνομα του Σεϊταρίδη παραμένει για μια δεκαετία αρκετά ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα