Η Μαρία- Έλενα Κυριακού με το «Οne Last Breath» στη Eurovision (βίντεο)

Η χθεσινή εκδήλωση για το τραγούδι και τον/την καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη ανέδειξε νικήτρια την Μαρία – Έλενα Κυριάκου, με το τραγούδι «Οne Last Breath».

Μέρος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη μουσική σκηνή «Έναστρον», ήταν αφιερωμένο στην Έλενα Παπαρίζου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κατάκτηση της μοναδικής πρωτιάς για τη χώρα μας με το «My Number One», το 2005.

Την

εκδήλωση παρουσίασαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ στη βραδιά συμμετείχαν και οι Freaky Fortune – RiskyKidd που εκπροσώπησαν τη χώρα μας το 2014, με το τραγούδι «Rise up».

Από εδώ και περά να σημειωθεί, πως η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον α΄ ημιτελικό της Eurovision, στις 19 Μαΐου, με στόχο ένα «εισιτήριο» για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 23 του μήνα. Στον φετινό διαγωνισμό παίρνουν μέρος 39 χώρες, εκ των οποίων οι 15 θα διαγωνιστούν στον α΄ ημιτελικό και οι 17 στον β΄. Εξάλλου, οι Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και η διοργανώτρια Αυστρία περνούν απευθείας στον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα