Η μαγική στιγμή που δυο πρώην σιαμαία κοιτάζονται στα μάτια! (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία που ο Τζέιντον και ο Ανιάς ΜακΝτόναλντ κοιτάζονται για πρώτη φορά στα μάτια κι ας ήταν ενωμένα κάθε δευτερόλεπτο από την ώρα που γεννήθηκαν πριν 13 μήνες! Το βλέμμα γεμάτο απορία καταγράφηκε από την κάμερα και η εικόνα πραγματικά συγκινεί.

Τα δυο μωρά, που γεννήθηκαν ενωμένα στην κορυφή του κεφαλιού, μπορούν πλέον να απολαύσουν τη ζωή τους σαν δύο ξεχωριστά πλάσματα, χάρη στην επιτυχημένη επέμβαση των γιατρών του νοσοκομείου Μοντεφιόρε στη Νέα

Υόρκη.

Ο Τζέιντον μάλιστα, είναι γεμάτος χαρά και ζωντάνια και δεν αφήνει σε «ησυχία» όποιον μπαίνει στο θάλαμο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Συνεχώς ζητά παιχνίδι, γεγονός που παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάρρωση του Ανιάς, που δυστυχώς η κατάσταση του δεν είναι τόσο καλή λόγω των λοιμόξεων. Ο Φίλιπ Γκούντριτς όμως, από τους πιο αναγνωρισμένους χειρούργους σε περιπτώσεις σιαμαίων που ανέλαβε την εγχείρηση, ελπίζει πως ο μικρός σύντομα θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα.

Η ειδική ομάδα που προετοίμαζε την επέμβαση εξέταζε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει χρησιμοποιώντας ένα φυσικό μοντέλο 3D από τα κεφάλια των αγοριών, καθώς και άλλες μεθόδους που τους έδιναν τη δυνατότητα να εξετάσουν διαφορετικά σενάρια. Εντυπωσιακό είναι πως τα μωρά κατάφεραν να ζήσουν τόσο μεγάλο διάστημα, καθώς θεωρείται εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, τη στιγμή που οι στατιστικές λένε ότι μόλις 1 παιδί γεννιέται στις 2,5 εκατ. γεννήσεις.

Οι γονείς κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων που στοίχιζε η εγχείρηση μέσω μιας Go Fund Me σελίδας που άνοιξαν για να βοηθηθούν οικονομικά.

Τα δύο μωρά, ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή πέρσι τον Σεπτέμβρη στο Σικάγο με τους γονείς να μην διακρίνουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στην πορεία όμως, αποφάσισαν να απευθυνθούν στην ιατρική επιστήμη, προκειμένου να «χαρίσουν» στα παιδιά τους μια καλύτερη ζωή και μια καθημερινότητα χωρίς δυσκολίες.
Λίγο μετά τις Ευχαριστίες και έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση θα μεταφερθούν σε κέντρο αποκατάστασης.

Το άρθρο Η μαγική στιγμή που δυο πρώην σιαμαία κοιτάζονται στα μάτια! (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα