Η Λίβερπουλ κρίνει το μέλλον του Μουρίνιο στην Τσέλσι

Το «ποτήρι» της υπομονής του Ρόμαν Αμπράμοβιτς κοντεύει να «ξεχειλίσει», όπως φαίνεται, καθώς η Τσέλσι έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο Αγγλικό πρωτάθλημα, πράγμα που κάνει την καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο να «τρίζει» κάθε μέρα και πιο πολύ. Τα 50 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα πρέπει να αποζημιωθεί ο «Special One» μάλλον δεν είναι ικανά να φοβίσουν τον Αμπράμοβιτς, ο οποίος περιμένει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για να πάρει την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», η δυσαρέσκεια που υπάρχει δεν

οφείλεται μόνο στα άσχημα αποτελέσματα αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά του Μουρίνιο, ο οποίος το Σάββατο αποβλήθηκε και πάλι στην ήττα με 1-2 από την Γουέστ Χαμ. Η τιμωρία του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την FA, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο θα παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα με την Λίβερπουλ από την εξέδρα και εάν το παιχνίδι αυτό χαθεί τότε μάλλον και ο Μουρίνιο θα αποχαιρετήσει το «Στάνφορντ Μπριτζ».

Όσο για το ποιος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, στο τραπέζι έχουν «πέσει» δύο ονόματα που δεν είναι άγνωστα στους φιλάθλους της Τσέλσι. Πρόκειται για τον Κάρλος Αντσελότι και τον Γκους Χίντινγκ, ενώ «πόθος» του Αμπράμοβιτς φέρεται να είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο κοιτάζει για του χρόνου και η Μάντσεστερ Σίτι, εφόσον βέβαια εγκαταλείψει το Μόναχο, όπως φημολογείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα