Η «καυτή» βοηθός που κάθε πρωθυπουργός θα ήθελε δίπλα του! (photos)

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας έχει την… τύχη να δουλεύει καθημερινά έχοντας δίπλα του μια πραγματική καλλονή, αν και αυτό μόνο κακό κάνει στην… συγκέντρωσή του στην αντιμετώπιση των «φλεγόντων» θεμάτων της χώρας του.

Ο λόγος είναι η 28χρονη Maria Troskova, η οποία ξεκίνησε να δουλεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο την περασμένη εβδομάδα, με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, αφού παράλληλα με την καριέρα μοντέλου σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Η Troskova έχει λάβει μέρος και στα καλλιστεία Miss Universe 2007, ενώ το 2009 φιγούραρε με ελαφρύ (έως καθόλου) ρουχισμό για ανδρικό περιοδικό της χώρας. Και οι σέξι φωτογραφήσεις της συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή της σε αισθησιακό ημερολόγιο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων για το έτος 2010.

«Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά ποτέ της δεν κοιμόταν δεξιά και αριστερά. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους βαθμούς της. Το μόντελινγκ ήταν απλά ένας τρόπος να βγάζει έξτρα εισόδημα. Είμαι ενθουσιασμένη που πήρε τη δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα είναι εξαιρετική», σημειώνει φίλη της από το πανεπιστήμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα