Η φωτογραφία που ανέβασε η Madonna και εξόργισε fans και εχθρούς (φωτογραφία)

Σίγουρα ένα από τα πράγματα που ξέρει να κάνει καλά η Madonna είναι να δημιουργεί ίντριγκα και να κάνει τους πάντες να μιλούν -είτε κολακευτικά, είτε αρνητικά- γύρω από το όνομά της. Η ίδια πάντως ως πιστή ακόλουθος του δόγματος «ακόμη και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση» κάνει το «κομμάτι» της χωρίς να χαμπαριάζει τι θα πουν οι απανταχού Κασσάνδρες, που της την έχουν στημένη στη γωνία εδώ και περίπου μια 20ετία.

Μήπως όμως υπάρχουν και όρια; Αυτό το ερώτημα προέκυψε από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου. Στη φωτογραφία λοιπόν πρωταγωνίστρια δεν είναι η ίδια φορώντας sexy ρούχα, όπως πιθανότατα σκεφτήκατε (άλλωστε, την έχουμε δει τόσες φορές τοιουτοτρόπως που δεν θα προκαλούσε εντύπωση), αλλά ο 13χρονος γιος της, Rocco.

Ο έφηβος λοιπόν ποζάρει με την παρέα του κρατώντας ανά χείρας μπουκάλια τζιν και βότκας. «Το πάρτι μόλις άρχισε!», ήταν το σχόλιο της «βασίλισσας της ποπ», που εξόργισε κόσμο και κοσμάκη... Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί εξοργίστηκαν με την ιδέα ότι ανήλικα παιδιά έπιναν αλκοόλ και μάλιστα η μητέρα του ενός έδειχνε να διασκεδάζει με αυτό!

«Κανείς δεν έπινε, απλά κάναμε πλάκα! Ηρεμήστε και αποκτήστε χιούμορ! Μην αρχίζετε τη χρονιά κάνοντας τον δικαστή», έτρεξε να ποστάρει σαν βρεγμένη γάτα...

Keywords
Αναζητήσεις
ψευτικο πεος μαντονα
Τυχαία Θέματα