Η επιστροφή του "μάγου" Κόμπι Μπράιαντ

Η επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ είναι το μεγάλο γεγονός στο NBA σήμερα (8/12). Οι φίλοι του μπάσκετ, αλλά και του ΝΒΑ περιμένουν με αγωνία την επιστροφή στο παρκέ του σούπερ σταρ των Λέικερς ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση, την ώρα που η μάχη στην Δύση για μια θέση στην πρώτη οκτάδα μαίνεται με μεγάλη ένταση.

Οι ημέρες που πέρασαν

πολλές, περίπου 240 προκειμένου να ξαναδούμε τον Μπράιαντ με υγιή στο παρκέ. Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες αποθεραπείας για να ξεπεράσει ο ηγέτης της ομάδας του Λος Άντζελες τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Οκτώ μήνες μετά την κακιά στιγμή στον αγώνα απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο σούπερ Κόμπι είναι έτοιμος να φωνάξει το δικό του παρών στο αποψινό ματς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μπράιαντ που υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες την επέκταση της συνεργασίας του με τους «Λιμνανθρώπους» για δυο ακόμη χρόνια, ανακοίνωσε προχθές μέσω της σελίδας του στο Facebook πως "ο θρύλος συνεχίζεται στις 8 Δεκεμβρίου". Μάλιστα υπήρχε και σχετικό video που "έντυνε" κατά κάποιο τρόπο την είδηση και το οποίο ήταν εντυπωσιακό, παρόμοιο με την μέχρι πριν τον τραυματισμό αγωνιστική παρουσία του και άφηνε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα, όμως η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 35χρονος σούπερ σκόρερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα