Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει για τη σέξι εμφάνισή της

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου έγινε ευρέως γνωστή λόγω X factor και κυρίως από την εμφάνιση της στην Eurovision, όπου ομολογουμένως ήταν πολύ σέξι, και έκτοτε κάθε εμφάνισή της είναι τροφή για τους παπαράτσι.

Πάντως, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της, πείνασε πολύ για να καταφέρει να έχει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. «Η στιγμή που με άλλαξε ήταν όταν υπέγραψα το συμβόλαιο με την τότε Universal. Θυμάμαι ήρθαν στο γραφείο και μου είπαν ‘’πρέπει να χάσεις κιλά’’. Δεν είχα μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ τι τρώω… Εκεί έπεσε πείνα, πολλή προπόνηση, πολλές πρόβες. Ήταν η στιγμή που ξύπνησα και πήρα λίγο τα πάνω του…», λέει η Ελευθερία.

Εν τω μεταξύ, εξομολογείται, πως δεν της άρεσε καθόλου όλη αυτή η μεγάλη δημοσιότητα της σχέσης της με τον Ανδρέα Γεωργίου. «Προστάτευσα πάρα πολύ την σχέση μου με τον Αντρέα, διότι δεν ήθελα να με μάθει ο κόσμος από μια σχέση. Δεν θέλω ούτε να κρύβω τη σχέση μου, ούτε να την φωνάζω», τονίζει, ενώ ερωτηθείσα για το αν είναι ακόμα ζευγάρι με τον συμπατριώτη της αποφεύγει να απαντήσει.

Υπενθυμίζεται, πως το νέο της τραγούδι έχει τίτλο: «Τελειώσαμε»…

Keywords
Αναζητήσεις
ελευθεριου hot
Τυχαία Θέματα