Τι Μαλαισία τι Μαλαισίνα-«Φτωχικές» οι διακοπές για τον Μιχάλη Λιάπη

Άτιμη φτώχια και στη Μαλαισία το κρασί είναι παλιό, το χαβιάρι μαύρο όπως έλεγε και παλαιότερα ο μοναδικός Χάρυ Κλυν αφού η «φτώχια» δεν κοιτάει χώρες και εθνικότητες… Έτσι ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη δεν εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο για την υπόθεση του ανασφάλιστου οχήματος, με τις πλαστές πινακίδες, με το οποίο πιάστηκε να κυκλοφορεί κάνει, όπως όλα δείχνουν, Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη μακρινή Μαλαισία στο πεντάστερο Sheraton Imperial Hotel

της Κουάλα Λουμπούρ, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της ασιατικής πρωτεύουσας και η τιμή για μία νύχτα στις σουίτες του ξεκινάει από τα 200 ευρώ και φτάνει τις 2.300 ευρώ.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο κ. Λιάπης επέλεξε να κάνει κανονικά τις διακοπές που είχε προγραμματίσει με το κόστος της διαμονής και των εισιτηρίων για την Μαλαισία να είναι σχεδόν όσο ο πρώην υπουργός Μεταφορών θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τύπου τζιπ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τη Realnews, ο κ. Λιάπης έφυγε από την Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, με πτήση της Qatar Airways. Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του κ. Λιάπη να τρώει σε εστιατόριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας (δεξιά μία από αυτές).

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα καταβάλλει περί τα 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 ευρώ θα κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Το «Έθνος» δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες από τα ακίνητα του κ. Λιάπη στην Μύκονο, το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εμπορική αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Λιάπης υποστήριξε ότι κατέθεσε τις πινακίδες του τζιπ του και κυκλοφορούσε σαν παράνομος επειδή δεν είχε να πληρώσει το φόρο πολυτελείας και τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα