Η άστατη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα

Αιφνιδιαστικές είναι οι εξελίξεις στην αισθηματική ζωή της κας Ματσούκα. Μετά τον απρόσμενο χωρισμό με τον Φώτη Βαλλάτο, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, φωτογραφίες την απαθανάτισαν στην Πύλο με νέο σύντροφο.

Ο Φάνης Κλωνόπουλος, ο οποίος είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, εθεάθη σε παραλία της Πύλου να βρίσκεται αγκαλιά με την ηθοποιό και να ανταλλάσουν καυτά φιλιά. Και αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα, καθώς χώρισαν φιλικά.

Έλα που στο «καπάκι» προέκυψε νέο ειδύλλιο!

Και το όνομα Γιάννης Φιξ.

Ο κληρονόμος και επιχειρηματίας της οικογένειας Φιξ, μετά το διαζύγιο με την Στέλλα Καπεζάνου και την πολύκροτη σχέση με την Τουρκάλα Γκιουλ Καντίμ, γνώρισε την ηθοποιό και από τότε είναι μαζί.

Η γνωριμία τους έγινε στο Island. Αντάλλαξαν τηλέφωνα. Αμέσως μετά η Δήμητρα με την αδελφή της Μαρία Ματσούκα πήγαν στην Μύκονο. Εκεί ο Γιάννης Φιξ έχει νοικιάσει βίλα για όλο το καλοκαίρι.

Στην αρχή προσπάθησαν να κρύψουν την σχέση τους, όμως το περασμένο Σάββατο, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, στο εστιατόριο Interni, της Μυκόνου.

Στην παρέα τους και η αδελφή της Δήμητρας, Μαρία, με την οποία έφαγαν παρέα, προσέχοντας την κάθε τους κίνηση.

Αλλά όσο η ώρα περνούσε, οι αισθήσεις χαλάρωναν, οπότε κάποια στιγμή βρέθηκαν αγκαλιά, όπως είπε θαμώνας του μαγαζιού.

Την περασμένη Τρίτη δείπνησαν στο εστιατόριο Kalita, όπου ο επιχειρηματίας είχε τα γενέθλιά του. Όταν ο δείκτης έδειξε ακριβώς 12, η ηθοποιός σηκώθηκε και φίλησε τον επιχειρηματία για τα Χρόνια Πολλά.

Keywords
Αναζητήσεις
φανης κλωνοπουλος
Τυχαία Θέματα