Η αμοιβή και τα μπόνους του Δώνη

Έχει κίνητρο ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και αυτό μεταφράζεται σε... ρευστό. Όπως ανάλογα κίνητρα έχουν αρκετοί παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που υπέγραψαν συνεργασία με την διοίκηση, έτσι και ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην περίπτωση που οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του κυπέλλου και την πρώτη θέση στα πλέι οφ (ήτοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) θα εισπράξει ένα διόλου σεβαστό ποσό. Αυτή την στιγμή οι μηνιαίες απολαβές του Δώνη ανέρχονται στις 40.000

ευρώ. Πριν από δύο μήνες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπέγραψε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Το οποίο προβλέπει πως εάν ο ΠΑΟΚ τον απολύσει, τότε ο Δώνης θα εισπράξει μόλις το 30% των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά άλλαξε μία παράγραφος στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Δώνης το καλοκαίρι. Τότε υπήρχε όρος πως εάν τον έδιωχνε ο ΠΑΟΚ στις 28 Φεβρουαρίου θα εισέπραττε το 30% των χρημάτων και για την νέα σεζόν. Εάν τον έδιωχνε απο την 1η Μαρτίου, ο Δώνης θα έπαιρνε το 100% των χρημάτων που αντιστοιχούν και στον δεύτερο χρόνο του κλειστού συμβολαίου του. Με την νέα προσθήκη όμως στο συμβόλαιο, ο Δώνης αφενός θα έχει αυξημένα μπόνους για την επίτευξη των στόχων, αφετέρου θα εισπράξει μικρότερη αποζημίωση εάν απολυθεί από τον Σαββίδη μέχρι το καλοκαίρι ή στις αρχές της άλλης περιόδου.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα