Η «Αληθινή Σταχτοπούτα» στο Δημαρχείο Γαλατσίου

Ο «Πυρφόρος Θίασος» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:30, θα ανεβάσει την θεατρική παράσταση «Αληθινή Σταχτοπούτα» στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θ. Κωστόπουλος» του Δημαρχείου Γαλατσίου με σκοπό οι εισπράξεις από την θεατρική παράσταση να διατεθούν για την αποκατάσταση των κελιών του Ιερού Ησυχαστηρίου Προφήτου Ηλιού Αττικού Άλσους.

Στην παράσταση «Αληθινή Σταχτοπούτα» παίζουν με αλφαβητική σειρά οι: Φίλιππος Ανδριτσάκης, Αριστοτέλης Καψάλης, Αικατερίνη Λίλιου, Άννα Μεσολωρά, Χρήστος Μήτρης, Κωνσταντίνα Μπουρναζάκη, Θέκλα Νικολάου, Ιωάννης Νικολάου, Μαρκέλλα Νικολάου, Οδυσσέας Παγουλάτος,

Μαρία-Χριστίνα Πολυκρέτη, Δέσποινα Ροβόλα, Αγγελική Τριάντη, Γεώργιος Τσουκαλάς και ΔήμητριοςΦακίτσας.

Την διδασκαλία, την σκηνοθεσία, την διασκευή των κειμένων, την ζωγραφική των σκηνικών και την ενδυματολογία της «Αληθινής Σταχτοπούτας» υπογράφει η Ευγενία Παριάρου (Ηγουμένη Φιλαρέτη). Την μουσική των τραγουδιών σύνθεσε ο Γεώργιος Τσουκαλάς. Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν η Ευγενία Παριάρου κι ο Γεώργιος Τσουκαλάς. Πιάνο παίζει η Αλεξάνδρα Κουτσογιαννοπούλου. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Ιωάννης Τζιαμπάζης. Πλήκτρα παίζει ο Ιωάννης Τζιαμπάζης, βιολί ο Μιχάλης Δανιάς και κλαρίνο ο Διονύσης Θεοδόσης. Τα σκηνικά κατασκεύασε ο Βαλέριος Σουμανάρου. Το πρόγραμμα και το έντυπο επιμελήθηκαν η Ευγενία Παριάρου κι η Αλεξάνδρα Κουτσογιαννοπούλου. Τα ενδύματα επιμελήθηκε η Ευανθία Κομνηνού. Το χτένισμα επιμελείται η Ελένη Χρονάκη και το μακιγιάζ η Μαρία Ρεκλείτη.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ροδόπη, ένα μικρό ευτυχισμένο κοριτσάκι, βρίσκεται σκλάβα στη Σάμο. Όμως, βαθιά μέσα της πιστεύει πως θα βγουν αληθινά τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή, μακριά από την σκλαβιά και την εξαθλίωση. Μεγαλωμένη από τον μεγαλύτερο παραμυθά των αιώνων, τον Αίσωπο, ο οποίος ήταν δούλος του σοφού Σάμιου Ίαδμου, και έχοντας στο πλευρό της ισχυρούς άρχοντες, κατόρθωσε να μεταμορφωθεί σε δυναμική κόρη, έτοιμη για το χορό του ένδοξου Φαραώ Ψαμμήτιχου Α’, γύρω στο 600 π.Χ. και να στεφθεί βασίλισσα της Αιγύπτου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2106982600.

Keywords
Τυχαία Θέματα