Η Άγκυρα έπληξε 71 στόχους του ISIS στη Συρία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Τουρκία, που αγριεύει ακόμα περισσότερο μετά την τρομοκρατική επίθεση στη νοτιοανατολική περιοχή της, εντείνει τα χτυπήματα κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Σύμφωνα με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας, το τελευταίο 24ωρο, έπληξαν 71 στόχους του ISIS στην περιοχή της Συρίας.

Σκοτώθηκαν πέντε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ένας Τούρκος στρατιώτης αλλά και πέντε Σύριοι αντάρτες που είχαν την υποστήριξη της Άγκυρας. Ο στρατός,

αναφέρει στην ανακοίνωση του πως στη συνέχεια οι συμμαχικές δυνάμεις σκότωσαν άλλους οκτώ μαχητές του ΙΚ, ύστερα πέντε ακόμη αεροπορικές επιδρομές.


Η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη», που αποτελείται από Σύριους, Άραβες και Τουρκομάνους, που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην εκδίωξη των τζιχαντιστών από τα νότια της Συρίας, έχει την υποστήριξη της Τουρκίας.

Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Ντιγιάρμπακιρ και οι τούρκικες δυνάμεις «απαντούν» στην τρομοκρατία, με περισσότερες επιθέσεις στους στόχους των μαχητών του ISIS.

Το άρθρο Η Άγκυρα έπληξε 71 στόχους του ISIS στη Συρία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα