Η Mila Kunis «αποκαλύπτεται» στο Interview

Τη στιγμή που η νέα της ταινία “Ted” κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, η Mila Kunis είναι το κορίτσι του εξωφύλλου στο γνωστό περιοδικό Interview, για το τεύχος του Αυγούστου.

Η 28χρονη ηθοποιός, ντυμένη με τζιν και μπότες, φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει πτυχές για τη ζωή και τα επαγγελματικά της, δηλώνοντας -μεταξύ άλλων- πως «η κινηματογραφική βιομηχανία μπορεί να σε φάει ζωντανό».

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών

της έχουν ως εξής:

«Υπάρχει ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, οπότε νομίζω ότι μια ηθοποιός είναι πιο πιθανό να προσπαθεί να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα της, από ό,τι ένας άνδρας ηθοποιός. Δηλαδή, ένας άνδρας μπορεί να ‘τρελαίνεται’ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, να πετάει σκουπίδια, να σπάει πράγματα και τελικά να θεωρείται ότι είναι ένας ‘ροκ σταρ’. Εάν μία γυναίκα ηθοποιός τα κάνει αυτά, τότε θα τη στείλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης, θα θεωρηθεί πως έχει πρόβλημα και δεν θα μπορεί να βρει δουλειά».

»Δεν ζω πλουσιοπάροχα, δηλαδή δεν έχω 20 βοηθούς και δεν κάνω ιδιωτικά ταξίδια και αγορές κάθε μέρα. Διάγω μάλλον, έναν μέτριο τρόπο ζωής. Για αυτό και αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω πράγματα επειδή πιστεύω σε αυτά και επειδή θέλω να τα κάνω…».

Keywords
Τυχαία Θέματα