Η Jessie J απαντά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού “Glamour” είναι εξώφυλλο η 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία δε διστάζει να αποκαλύψει τα πάντα για την προσωπική της ζωή.

Για το πως της αρέσει να διασκεδάζει:

«Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα πάρτι. Δεν είμαι ο εαυτός μου, όταν μεθάω. Δεν χρειάζομαι το αλκοόλ για να είμαι ευτυχισμένη. Ένα ποτό μου είναι αρκετό. Το πρόγραμμά μου, είναι απίστευτο αυτό τον καιρό. Δεν έχω χρόνο να είμαι κουρασμένη».

Τι «χτίζει» την αυτοπεποίθησή της:

«Ξέρετε τι είναι; Έχω τόσο καταπληκτικούς γονείς, που είναι μαζί, 32 χρόνια και οι αδελφές μου, με έκαναν να αισθάνομαι φανταστική. Κανείς δεν προσπάθησε να μου επιβληθεί. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή. Ακόμα και χθες το βράδυ, εγώ και ο πατέρας μου χορέψαμε μόνοι μας. Ο καλύτερος τρόπος να έχεις αυτοπεποίθηση είναι να αφήνεις τις ανασφάλειες των άλλων να γίνουν δικές σου».

Τι την ώθησε στη μουσική βιομηχανία;

«Δεν ήμουν πάντα ταλαντούχα. Ήμουν πομπώδης και αγαπούσα την πρόκληση. Από νωρίς ήξερα οτι ήθελα να ξεχωρίσω στον κόσμο!».

Για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις;

«Για μένα έχει σημασία να αισθάνομα άνεται με κάποιον για να τον ερωτευτώ. Εάν γνωρίσω κάποιον και μου αρέσει, δεν με ενδιαφέρει εάν είναι κορίτσι ή αγόρι. Δεν πρέπει να ζητάς συγνώμμη για οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενη».

Για το ότι είναι φανερή αμφισεξουαλική;

«Το στενάχωρο είναι εάν ήμουν άντρας, θα θεωρούμουν στρέητ. Εάν ήμουν όμως κορίτσι θα ήμουν gay. Όταν ήμουν με την πρώην κοπέλα μου, την συνόδευα παντού και έλεγα «αυτό είναι το κορίτσι μου». Ο κόσμος ήταν άνετος μαζί μου, γιατί εγώ ήμουν. Αυτό με εκνευρίζει με τον τύπο. Δεν προσπάθησα ποτέ να προκαλέσω με τις προτιμήσεις μου. Δεν ήθελα να πουλήσω με αυτόν τον τρόπο την μουσική μου. Η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να ορίζει ποιος είσαι. Είναι απλά μέρος του εαυτού σου. Τώρα είμαι μόνη μου και αυτό μου αρέσει. Η μουσική είναι η αγάπη μου αυτήν την στιγμή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press