Aλλαγές στο live streaming του youtube

Σε σημαντικές αλλαγές προχωρά η εταιρία YouTube, καθώς στη νέα πλατφόρμα για live streaming θα δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να προσφέρουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της προβολής ή να χρεώνουν για αυτήν.

Με αυτό τον τρόπο η youtube πιστέυει ότι θα αυξήσει τη δημοτικότητα και την εμπορικότητα της πλατφόρμας

του youtube live , η οποία δοκιμαζόταν από επιλεγμένους εκδότες, φέρνοντας και εκδότες από το χώρο των σπορ και της διασκέδασης. Προς το παρόν, βέβαια, η επιλογή χρέωσης των streams περιορίζεται σε Καναδά, Ιαπωνία, Γαλλία, ΗΠΑ και Αγγλία.

Εκτός από τη δυνατότητα κέρδους, όμως, η YouTube προσφέρει στους παραγωγούς μερικά νέα εργαλεία, όπως real-time analytics, μια νέα προβολή preview και το δωρεάν πρόγραμμα Wirecast, που επιτρέπει την επαγγελματική προβολή live γεγονότων απευθείας στο YouTube Live από τον υπολογιστή του κάθε χρήστη.

Τέλος , το YouTube Live προσφέρεται σε αρκετά περιορισμένη μορφή, παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πολλούς παραγωγούς. Η εταιρεία υπόσχεται ότι σταδιακά η πλατφόρμα θα αλλάξει και θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερους εκδότες, ζητώντας την υπομονή εκ μέρους μας, ώστε να μπορέσει η εταιρία να υλοποιήσει το σχέδιο της, πάντα προς όφελος του χρήστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα