Η Jennifer Garner περηφανεύεται για το… πέος του Ben Affleck!

Η σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garnerπήγε να δώσει συνέντευξη στην Ellen DeGeneris για τις ταινίες, που πρωταγωνιστεί και πρόκειται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά τελικά κατέληξαν να μιλάνε για το… πέος του Ben Affleck!

Πιο συγκεκριμένα, η Jennifer Garner ρωτήθηκε για τον Ben Affleck και για την επιτυχία που γνωρίζει η νέα του ταινία «Gone Girl», με την DeGeneris να λέει πως «ο λόγος που η ταινία βρέθηκε στην κορυφή του αμερικάνικου box office είναι…» και εκεί τη διέκοψε απότομα η Jennifer Garnerγια να πει: «Το πέος του!», με τις δυο γυναίκες να γελούν και να κάνουν χιούμορ. Η Garner αναφέρεται σε κάποια σκηνή όπου ο Affleck είναι εντελώς γυμνός, βγαίνοντας από το μπάνιο.

Πάντως, η συζήτηση επί του θέματος συνεχίστηκε, με την Garner να λέει πως το συζήτησαν και ήταν πολύ άνετη: «Η συζήτηση μας ήταν κάπως έτσι… “Γεια, στη δουλειά σήμερα ο (Ντέιβιντ) Φίντσερ με έπεισε να εμφανιστώ σε μια σκηνή βγαίνοντας από το ντους” και εγώ είπα “Α, ωραία. Ελπίζω να είχε κάμερα με ευρυγώνιο φακό…”».

Keywords
Τυχαία Θέματα