Η Jennifer Aniston μιλάει για την ελληνική πλευρά της

Για την ελληνική καταγωγή της και όχι μόνο μιλάει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός του Hollywood Jennifer Aniston.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ελληνικό People τονίζει: «Ήρθα πριν από δώδεκα-δωδεκάμισι χρόνια και πήγα στην Αθήνα, στο σπίτι όπου έμενα για ένα χρόνο όταν ήμουν μικρή. Ταξίδεψα

και στη Σαντορίνη, ήταν πανέμορφα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι επισκέφτηκα την Κρήτη, τις ρίζες μου. Περιηγήθηκα και στα αρχαία μνημεία της περιοχής. Είδα το σπίτι, ένα μεγάλο αγρόκτημα, όπου γεννήθηκε η γιαγιά μου. Ήταν πολύ συγκινητική εμπειρία».

Όσον αφορά στην γιαγιά της, μιλάει τόσο γλυκά και συγκινητικά για αυτή λέγοντας: «Η γιαγιά μου ήταν πολύ σπουδαία και αστεία γυναίκα. Γελάγαμε συνέχεια, μου έλεγε απίθανες ιστορίες. Και ήταν καταπληκτική μαγείρισσα, έφτιαχνε εκπληκτική σπανακόπιτα στο λεπτό. Απίστευτο; Και ξέρεις, η σπανακόπιτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση».

Η Aniston αναφέρεται επίσης στα ελληνικά «πιασίματά» της, αν και στο νέο της ρόλο στην Οικογένεια Μίλερ, υποδύεται μια στρίπερ και το πολυδιαφημισμένο στριπτίζ της «κλέβει» την παράσταση. Η 44χρονη ηθοποιός λέει για αυτό το ρόλο: «Για καιρό έκανα ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, 6 φορές την εβδομάδα από μία ώρα, έκανα γιόγκα και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Αυτό που πραγματικά ήταν πολύ αυστηρό ήταν η διατροφή μου: πολλά λαχανικά, μπρόκολο, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, όπως στεγνό κοτόπουλο. Η μόνη μου παρασπονδία ήταν τσιπς από κάλε (σ.σ. ένα είδος λαχανικού). Το άγχος μου δεν ήταν οι χορευτικές κινήσεις του στριπτίζ, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, χάρη στο σκηνοθέτη, το συνεργείο, τους μοντέρ, όλα κύλησαν ομαλά».

Τέλος, η Γενοβέφα Αναστασάκη (ήτοι Jennifer Aniston) τονίζει για τους παπαράτσι που την πιέζουν και την ακολουθούν παντού: «Φυσικά και δεν νιώθω άνετα. Συχνά τα Μέσα παρουσιάζουν έναν άλλον άνθρωπο, που δεν έχει καμία σχέση με εμένα και με το ποια είμαι πραγματικά. Πώς να αισθάνομαι βολικά με όσους επιζητούν κομμάτια από την προσωπική μου ζωή; Κάνω ένα επάγγελμα που προσφέρει ψυχαγωγία και εκείνοι, είτε με αφορμή κάποιο ρόλο ή και χωρίς αιτία, κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις. Όταν σπούδαζα ηθοποιός, δεν ήταν ποτέ μέσα στη φιλοδοξία και στα όνειρά μου αυτός ο “θόρυβος”. Διάλεξα αυτό το επάγγελμα, αλλά δεν επέλεξα όλο αυτό που το ακολουθεί. Είναι τόσο ενοχλητικό!».

Keywords
Αναζητήσεις
jennifer aniston μπορεί αυτή να μιλήσει ελληνικά
Τυχαία Θέματα