Η Alter Ego ζητάει την άμεση εκπομπή σήματος για να βγει στον «αέρα» το «One Channel»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Εκπομπή σήματος εδώ και τώρα» ζητάει η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Alter Ego «ζητά από τους αρμόδιους φορείς να επιτρέψουν την εκπομπή σήματος του νέου καναλιού, δεδομένου ότι με την υπάρχουσα κατάσταση οι εκπεμπόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας δεν διατηρούν κάποιο πλεονέκτημα στην εκμετάλλευση του εθνικού φάσματος έναντι ενός νέου ενδιαφερόμενου τηλεοπτικού σταθμού».

Συνάμα, ο κ. Μαρινάκης

ζητά «άμεσες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο του εγχώριου τηλεοπτικού σκηνικού και απευθύνει σειρά καίριων ερωτημάτων τόσο στον κ. Παππά, που πλέον φέρει τον τίτλο το υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και στις δύο ανεξάρτητες εμπλεκόμενες Αρχές, την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σε σχέση με την εκπομπή του τηλεοπτικού της προγράμματος». Και ζητά και την παρέμβαση της ΕΕΤΤ, ρυθμιστικής και εποπτικής αρχής για την λειτουργία του μονοπωλίου της Digea καθώς υπάρχει ρητός όρος που υπαγορεύει στην Digea να συμβάλλεται με όλους τους παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου με ισοδύναμους όρους, σε ισοδύναμες περιστάσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως από πλευράς Μαρινάκη, δεν υπάρχει διάθεση οπισθοχώρησης μετά την ακύρωση του νόμου Παππά, αλλά αντιθέτως έχει «δοθεί σήμα» να επισπευσθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου το νέο κανάλι να εκπέμψει το συντομότερο δυνατό. Ήδη μάλιστα τα στελέχη του «One» προχωρούν κανονικά το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του καναλιού αλλά και το νέο πρόγραμμα.

Το άρθρο Η Alter Ego ζητάει την άμεση εκπομπή σήματος για να βγει στον «αέρα» το «One Channel» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα