Γλυκά Νερά φονικό: Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν πριν ομολογήσει

«Παγωμένη» όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, με τον πιλότο να ομολογεί το βράδυ της Πέμπτης, ότι εκείνος σκότωσε την άτυχη σύζυγο και μητέρα του μωρού τους. Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναμένεται να απαντηθούν το επόμενο διάστημα.

Αγκαλιά… φρίκης

Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που έχει προκαλέσει αίσθηση, είναι και η συμπεριφορά του 32χρονου πιλότου, λίγες ώρες πριν μεταφερθεί στην Ασφάλεια και τελικά ομολογήσει το έγκλημα.

Το μεσημέρι, ήταν

στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν και στις εικόνες που προβλήθηκαν από την εκπομπή Tlive στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου, φαινόταν ο πιλότος να παρηγορεί την μητέρα της Καρολάιν. Στις εικόνες, την κρατούσε αγκαλιά και πενθούσαν μαζί για το χαμό της. Φαινόταν και εκείνος να κλαίει…

Πού να ήξερε , ότι λίγες ώρες αργότερα, ο 32χρονος θα ομολογούσε ότι εκείνος σκότωσε την κόρη της… Θυμηθείτε τις εικόνες από την Αλόννησο, το μεσημέρι της Πέμπτης:

Η ψυχολόγος μιλούσε συνέχεια για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι

Για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε λόγο η Ελένη Μυλωνοπούλου, αναφερόμενη στην Καρολάιν και τον 32χρονο πιλότο, τους θλιβερούς πρωταγωνιστές του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, στις 15 Ιουνίου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, επανέλαβε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν άριστες.

“Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο.

Διευκρινίζω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία. Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες.

“Αγαπημένο ζευγάρι ο Μπάμπης και η Καρολάιν”

Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας μια συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα.

Βρέθηκα σε μια πολύ πιεστική κατάσταση: από τη μια πλευρά όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εφόσον διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας – κλειδί στην υπόθεση. Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και επειδή υπηρετώ την αλήθεια και την ειλικρίνεια, έκρινα ότι εφόσον διέρρευσε το όνομά μου ως μάρτυρας έπρεπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ευσταθούσαν για το πρόσωπό μου…

Όσον αφορά την ιδιότητα της ψυχολόγου που λανθασμένα μου αποδόθηκε, έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών. Τέλος, εύχομαι να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που μας συγκλόνισε όλες και ιδιαίτερα εμένα, που γνώρισα αυτή τη νεαρή μανούλα”.

“Γι’ αυτό το ζευγάρι μόνο τα καλύτερα έχω να πω – Ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα”

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην σχέση του, είχε δηλώσει στις 30 Μαΐου μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Ελένη Μυλωνοπούλου. Όπως τόνισε τότε, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο και δεμένο ζευγάρι και μάλιστα ο πιλότος συνόδευε στις συνεδρίες την σύζυγό του. Η κα Μυλωνοπούλου έκανε λόγο για μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

“Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Ερχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της.

Η αποβολή

Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε”.

“Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός” ανέφερε επιπλέον η ψυχολόγος. Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: “Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε”.

«Δεν τον αφήνουν να θρηνήσει τη γυναίκα του…» έλεγε στον Γιώργο Αυτιά! Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο

Η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είχε διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.  Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η/5 η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον  προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα.

Εκείνο το διάστημα τοποθετείται πλέον η δολοφονία της Καρολάιν, και αυτό διότι: 

– Το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει περίπου σ’ αυτό το διάστημα απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών και μετά αυτή η ζωτική ένδειξη παύει.

– Τις ώρες που κατά την δική του κατάθεση ήταν δεμένος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδεικνύεται ότι εκινείτο μέσα στο σπίτι. Αυτό προέκυψε από τη εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει βήματα και αναλύθηκαν τα δεδομένα για το επίμαχο διάστημα.

– Η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από την κάμερα ασφαλείας από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».

Ήξεραν καιρό οι αστυνομικοί

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς έβλεπε ότι η πίεση από την αστυνομία ήταν συνεχής και έπαιρνε μικρές ανάσες όταν διαρρέονταν πληροφορίες περί αλλοδαπών υπόπτων. Η αστυνομία ωστόσο, εδώ και μέρες ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά ό,τι έγινε έγινε ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία, άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός που το κράτησε στην αγκαλιά του. Μάλιστα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» που περιέγραψε και έφτανε μέχρι και το όριο της «αναγνώρισης» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι το σκυλάκι ήταν δεμένο από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ξεκίνησε όταν τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδωσαν τις απαντήσεις που είχαν ζητήσει οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για τα συγκεκριμένα αντικείμενα (κάμερα, κινητό Αναγνωστόπουλου, ρολόι της Καρολάιν).

Ετσι, όπως είπε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας ζητήθηκε από τον 32χρονο να μεταβεί και πάλι στο Ανθρωποκτονιών. Αυτό έγινε χθες, καθώς όπως είπε «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν». Ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του να είναι παρών στο μνημόσυνο για την 20χρονη γυναίκα του και έτσι, αμέσως μετά την τελετή σήμερα, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Οδηγήθηκε απευθείας στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου οι εξηγήσεις του δεν πείθουν και δεν καλύπτουν τα κενά…

Νωρίτερα, είχε φροντίσει να αγκαλιάσει τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας…

Keywords
γλυκα, μητερα, αγκαλια, τατιανα στεφανιδου, επαγγελματικές κάρτες, ελλαδα, alpha, ιουνίου, star, ειλικρίνεια, γαδα, συγκεκριμένο, μμε, μαΐου, πασχα, αθηνα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, Τελετή Λήξης, τελος του κοσμου, αστυνομικο τμημα, ελενη, ημερομήνια, αστυνομια, γυναικα, εικονες, λυδια, μμε, μνημοσυνο, μωρο, ονειρα, πιεση, ωρα, alpha, star, αγχος, αυξηση, ανθρωπος, βραδυ, γεγονος, γινει, διαστημα, δυστυχως, δηλωσεις, δικη, εγινε, ευτυχια, ειλικρίνεια, ειλικρινης, ειπαν, ειπε, εκτιμηση, επαγγελματικές κάρτες, επιθυμια, ερευνα, ετων, ζωης, ιδιο, υποθεση, εικονα, κινητο, λογο, μαΐου, ματια, μηνυματα, μηνες, παντα, ονομα, παιδι, παιδια, πιλοτος, πρωταγωνιστες, ρολοι, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, συντομα, σωμα, σπιτι, τατιανα, τμημα, φορα, χαρα, ωρες, ασφαλεια, βηματα, εφαρμογη, ιδιαιτερα, ιουνίου, κοπελα, μεινει, πληροφοριες, ψυχολογος, ταξιδι, υγειας, ξεκινησε, υπνοδωματιο, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα