Γλυκά Νερά φονικό: Αυτή είναι η 20χρονη και ο σύζυγός της

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε σε διώροφη πολυκατοικία στα Γλυκά Νερά, όπου διέμενε, μια 20χρονη μητέρα. Τα στοιχεία προς το παρόν δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.  Η αιματήρη ληστεία στην οδό Παναγούλη 10, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, στη σοφίτα της μεζονέτας, δίπλα στην κούνια του 11 μηνών παιδιού της. Στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Οι αδίστακτοι ληστές είσεβαλαν στο σπίτι, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, για να μην γαβγίζει. Η

αστυνομία όταν κατέφθασε βρήκε το 11 μηνών μωρό να κλαίει και το σκυλί κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ η γυναίκα είναι Βρετανίδα φοιτήτρια, και ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το kickboxing.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στον κήπο το σκυλί της οικογένειας. Στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι και από ένα παράθυρο, πιθανότατα από εκεί που είχαν εισβάλει οι δράστες. Μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά είδαν το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει. Το σπίτι είναι αναστατωμένο και ψαγμένο. Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η αστυνομία έφτασε στις 6.30 τα ξημερώματα

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, περίπου στις 6.30 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το έγκλημα να ήταν στοχευμένο και οι ληστές να είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για οικογένεια που είχε χρήματα στο σπίτι. Εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους και οι ειδικοί χτενίζουν το σπίτι για DNA και ίχνη, ειδικά στο παραθυράκι από το οποίο μπήκαν μέσα αλλά και εκεί που βρέθηκε κρεμασμένο το σκυλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα