Γλυφάδα: Και επισήμως υποψήφιος δήμαρχος ο ευρωβουλευτής Γ. Παπανικολάου

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Γλυφάδας στην αίθουσα του Μουσικού Θεάτρου Γλυφάδας Aντ – Art.

Τον κ. Παπανικολάου προλόγισε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος το 2010 είχε διεκδικήσει το δήμο Γλυφάδας με τη σημαία της ΝΔ αλλά έχασε για πολύ λίγους ψήφους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και υπουργοί

της κυβέρνησης όπως ο Νίκος Δένδιας και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ακόμη το παρών έδωσαν βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ όπως η Φωτεινή Πιπιλή, η Άννα Καραμανλή, η Ρόδη Κράτσα, ο Κώστας Πουπάκης και η Μαριέττα Γιαννάκου. Το παρών έδωσε και η ΟΝΝΕΔ τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο με την παρουσία του προέδρου της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη.

Παράλληλα, στην εκδήλωση ήταν παρόντες και αρκετοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπως ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης και ο Γιάννης Παπαθανασίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το ιστορικό στέλεχος και πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Εξάλλου, στην παρουσίαση που έγινε από τον γαλάζιο υποψήφιο, δικηγόρο στο επάγγελμα, ο κ. Παπανικολάου χρησιμοποίησε κατά κόρον τις λέξεις: «Νέοι, όραμα, ξεκίνημα, αλληλεγγύη, Ευρώπη, Ελλάδα, Γλυφάδα, ελπίδα, ορμή, συμμετοχή, πολίτης, έργο».

Keywords
Τυχαία Θέματα