Γκλέτσος Direct: Ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας και το…. ψάρι

Γκλέτσος Direct: «Καραμανλικός» δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον στήριξε στις περιφερειακές εκλογές. Μιλώντας στην εκπομπή «Direct» στην τηλεόραση του Alpha, ο Απόστολος Γκλέτσος,

μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι αγαπά τον «Καραμανλή και τους Καραμανλήδες» και έχει καλή σχέση με πολλά στελέχη της ΝΔ αλλά τρέφει και μια προσωπική συμπάθεια στον Αλέξη Τσίπρα. «Είναι μία προσωπική συμπάθεια που ήθελα να την κάνω και στην πράξη. Έχει τη στόφα του λαϊκού, γνήσιου ηγέτη και είναι και αυτόφωτος». Επιπλέον τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με το λαό της ΝΔ και με πολλά στελέχη. «Έχω δηλώσει παντού ότι είμαι καραμανλικός, αγαπώ τον Καραμανλή, τους Καραμανλήδες», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο δήμαρχο αλλά δεν θα ήθελε να ξαναεκλεγεί, ενώ εξέφρασε πικρία για τη μη στήριξη του Κ. Μητσοτάκη: «Ήμουν δήμαρχος για δύο θητείες, 8,5 χρόνια. Βραβεύτηκα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το περισσότερο κατά κεφαλήν και επί τις 100 απορρόφησης ΕΣΠΑ και για καινοτομία και για νέες ιδέες. Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω, είναι πολύ δύσκολο πράγμα.

Γκλέτσος: Δεν βγήκα περιφερειάρχης ελέω Μητσοτάκη

Ήθελα να γίνω περιφερειάρχης και δεν τα κατάφερα ελέω του Κυριάκου Μητσοτάκη. Φέρθηκε, και του το κρατάω με παράπονο και όχι κακία, με έναν τρόπο που δεν το περίμενα. Τότε δεν ήμουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τότε στηρίχθηκα από νεοδημοκράτες», σημείωσε. Παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη δημαρχία της πρωτεύουσας: «Θα έκανα μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας, θα μετρούσα τις δυνάμεις μου θα έλεγα το μυστικό στους μόνιμους συνεργάτες μου και μετά θα βλέπαμε αν θα μπορούσαμε να στήσουμε συνδυασμό».

«Η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει αυτή με το ψάρι»

Αναφορικά με την παλιότερη δήλωσή του για το ψήσιμο του ψαριού και από τις δύο πλευρές, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι είναι η πιο ιερή δήλωση που έχει κάνει. «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ό,τι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω», κατέληξε.

Η δήλωση για το ψάρι:
Keywords
Τυχαία Θέματα