«Γκαιμπελική προπαγάνδα» καταγγέλλει ο Στ. Κοντονής

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τη φράση «Χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Για «λασπολογία» σε βάρος του με μεθόδους «γκαιμπελικής προπαγάνδας» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, απαντώντας στους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής ότι ο ίδιος αναφώνησε τη φράση.

«Οι εραστές του ναζισμού στην ελληνική κοινωνία,

λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε στη Βουλή η σύνταξη από στελέχη τους κειμένων εξυμνητικών προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τα ίδια στελέχη τα χαιρέτισαν σαν καρπό της νιότης τους, επεχείρησαν σήμερα με μεθόδους γκαιμπελικής προπαγάνδας να με συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος μου σύμφωνα με τη θεωρία τους ότι ‘όλο και κάτι θα μείνει’», δήλωσε ο βουλευτής.

«Την ίδια μέρα που επιτέθηκαν στο Προεδρείο της Βουλής κατά τρόπο προσβλητικό και απολύτως αντίθετο στον Κανονισμό της Βουλής και την πολιτική ηθική, που μίλησαν χυδαία για τον Πρόεδρο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έρχονται να μου προσάψουν φανταστικές κραυγές και λόγια, τα οποία ταιριάζουν και απορρέουν από αυτούς τους ίδιους. Οι ανακοινώσεις τους, τους αποκαλύπτουν», πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα «για τη δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα αναφορά στον Χίτλερ στη Βουλή μιας χώρας που έχει μαρτυρήσει από τον ναζισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα