Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός: Ανησυχία, πάνω από 20 τα κρούσματα

Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει στα Ιωάννινα, τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς επιβεβαιώθηκαν σε ιδιωτικό γηροκομείο 24 κρούσματα.

Πρόκειται για κρούσματα μεταξύ των φιλοξενουμένων του οίκου ευγηρίας, ορισμένοι από τους οποίους έχουν εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή όμως

δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια, διακομίζονται σε νοσοκομεία της Ηπείρου.

Αυτή τη στιγμή, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύονται συνολικά 53 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ συνολικά υπάρχουν 55 κρεβάτια, με τις δύο κλίνες να κρατώνται για σοβαρά περιστατικά.

Έτσι  κρούσματα από το γηροκομείο μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Άρτας, της Πρέβεζας, ενώ κάποια περιστατικά αναμένεται να μεταφερθούν και στην Πάτρα.

Δείτε ακόμηΣε μίνι lockdown η χώρα – Τι αλλάζει από το πρωί της ΤρίτηςΣτη Θεσσαλονίκη και στην Αττική των 1.303 κρουσμάτων ακόμη συνωστίζονται σε πλατείεςΔερμιτζάκης: «Να κρατήσει περισσότερο το lockdown»Συναγερμός στους αρχιερατικούς κύκλους: Θετικός ο Μητροπολίτης ΘεόκλητοςΟ Βρούτσης αποκωδικοποιεί όλα τα νέα μέτρα – «Κανένας ακάλυπτος»
Keywords
Τυχαία Θέματα