Γιούρκας: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μελέτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για τη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Όσο κι αν η παρουσιάστρια επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι και δεν κάνουν… σεξ, οι κοινές τους εμφανίσεις πυροδοτούν κάθε λίγο και λιγάκι τις φήμες. Και μέσα στην παραφιλολογία τούτη, που κοντεύει να μάς κάψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα, έρχεται ο ποδοσφαιριστής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Από τη Νέα

Υόρκη, όπου βρίσκεσαι αυτές τις μέρες, ο Γιούρκας διέψευσε κατηγορηματικά τα περί ερωτικής σχέσης με την Ελεονώρα. «Με την Ελεονώρα είμαστε μονάχα φίλοι. Φίλοι και να μπει με κεφαλαία γράμματα! Διαβάζω σενάρια διάφορα και διαφορετικά, ότι ήμασταν ζευγάρι και μείναμε φίλοι, ότι είμαστε ζευγάρι τώρα, ότι είμαι μαζί της και έχω παράλληλη σχέση», δηλώνει στην εφημερίδα Realnews. Και προσθέτει: «Κάθε εβδομάδα μαθαίνω ότι έχω άλλη συνοδό ή… άλλες και έχει γίνει πολύς θόρυβος για τη σχέση μου με την Ελεονώρα. Ας πάψουν τα σενάρια. Είμαστε μόνο φίλοι και απολαμβάνουμε την ιδιαίτερα γερή σχέση μας».

Όμως, λίγες μέρες πριν και η Μελέτη μίλησε ξανά για τη σχέση της με τον Γιούρκα. «Δε θεωρώ ότι προκαλώ θόρυβο. Εγώ απλά κάνω τη ζωή μου. Αν κάποιος ενοχλείται, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το έχω ξαναπεί ότι με τον Γιούρκα δεν έχει παιχτεί ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Ούτε κάθε μέρα συναντιόμαστε ή μιλάμε. Είμαστε μόνο φίλοι, και το βλέπουμε πλέον χιουμοριστικά αυτό που γίνεται. Τον φωνάζω άντρα μου και εκείνος γυναίκα μου», δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό… Από αυτά τα φιλικά όμως μπαίνουν τα καλύτερα γκολ και στην ζωή… Μην ξεχνιόμαστε…

Το άρθρο Γιούρκας: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μελέτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα