Γίνονται θεσμός οι εκδηλώσεις «Πόλεως Δράσεις & Γιορτή Μπύρας»

Για δεύτερη χρονιά οι εκδηλώσεις «Πόλεως Δράσεις & Γιορτή Μπύρας 2012» πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου, συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις. Περίπτερα φορέων, συναυλίες, παραστάσεις, θεματικές βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική παράδοση, αθλητικές επιδείξεις, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα δρώμενα, ζωντάνεψαν το Κτήμα Φιξ και ενθουσίασαν τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος, απευθυνόμενος προς τους πολίτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων

τόνισε: «Στόχος μας είναι η ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της πόλης μας. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων ήταν η προώθηση των δραστηριοτήτων των σωματείων και παράλληλα η σύσφιξη των σχέσεων με τους πολίτες. Να γνωρίσουμε τις δράσεις των συλλόγων και των σωματείων, αλλά και τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και κοινωνικές παροχές του Δήμου μας.

Ο άνθρωπος όμως υπάρχει όσο συνεχίζει να δημιουργεί, να φαντάζεται και να ονειρεύεται.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη τον πολιτισμό μας. Ο πολιτισμός κρατά το ηθικό του λαού μας ακμαίο. Ο πολιτισμός είναι αυτός που μας κάνει σε πείσμα των καιρών να αντιστεκόμαστε να αγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε.

Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία,  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου δεν επιβαρύνθηκε για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, το κόστος της οποίας καλύφθηκε από χορηγίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο Δήμο, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και ιδιαίτερα τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά γιατί μέσα από τη μαζική συμμετοχή σας καταφέρατε να δώσετε ζωντάνια και να προσδώσετε επιτυχία σε αυτές τις εκδηλώσεις». 

Keywords
Τυχαία Θέματα