Γιατροσόφι για τις πανάδες με λεμόνι

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα διάφορα …γιατροσόφια που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα με φυσικό τρόπο, χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για πανάκριβες λοσιόν και κρέμες.
Ένας από τους συνήθεις «πονοκεφάλους» που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, είναι οι πανάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο.

Πολλές γυναίκες για να αποφεύγουν τα έξοδα επίσκεψης σε δερματολόγο σας ή κατάστημα καλλυντικών, καταφεύγουν σε γιατροσόφια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ένα από αυτά είναι σπιτική …συνταγή για τις πανάδες.
Βασικό συστατικό το

λεμόνι που λευκαίνει το δέρμα και κοντρολάρει την έκκριση σμήγματος και χάρη στις βιταμίνες του καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Διαβάστε τη συνταγή που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο.
Στίβουμε φρέσκο χυμό λεμονιού και κάνουμε επάλειψη με αυτόν στις πανάδες στο φρεσκοπλυμένο πρόσωπό μας.
Αναμιγνύουμε το χυμό λεμονιού μαζί με τον χυμό πορτοκαλιού και σε αυτούς προσθέτουμε πολτοποιημένη μαύρη σταφίδα (χωρίς φυτοφάρμακα) και πολτοποιημένο μαϊντανό.

Το μείγμα μας πρέπει να είναι μία παχύρρευστη κρέμα την οποία απλώνουμε στο καθαρό πρόσωπό μας. Την αφήνουμε 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Εννοείται πως οι παραπάνω πληροφορίες είναι για την ενημέρωση σας και δεν υποκαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Για οποιαδήποτε ιατρική, θεραπευτική ή/και προληπτική χρήση, συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα