Πέδρο: "Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα νίκη του Απόλλωνα παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Πέδρο Εμανουέλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του και έπλεξε το εγκώμιο του Βάλε.

«Οι οπαδοί μας ήρθαν, μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε. Περιμένουμε περισσότερους στα επόμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Δεν είχαμε ρυθμό. Ευτυχώς στην ευκαιρία της Πάφου ο Βάλε κράτησε το μηδέν. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό

για μας. Υπήρχε και ένα καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν το κάνουμε αυτό, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Δεν μου αρέσει να δέχομαι γκολ, όμως η Πάφος το άξιζε. Καλή συνέχεια στην Πάφο».

Ο Απόστολος Μακρίδης έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου και έδωσε συγχαρητήρια σε Απόλλωνα και Πέδρο Εμανουέλ.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, η μεγάλη ομάδα δεν θα σου το συγχωρέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντέξαμε και σε μια στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο γκολ, όλα είχα κριθεί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου βάλαμε δύσκολα στον Απόλλωνα. Για μας το παιχνίδι με τον Ερμή είναι τελικός. Θα πάμε για να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον Πέδρο Εμάνουελ που ξεχωρίζει και κοσμεί τα γήπεδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα