Γιαννακόπουλος: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον Τζεντίλε»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μίλησε στον ΣΠΟΡΦΜ για τον ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Ιταλό φόργουορντ και ότι περιμένουν το ΟΚ από την Αρμάνι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου:

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη,

ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή.

Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση με τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

Το άρθρο Γιαννακόπουλος: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον Τζεντίλε» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα