Για τη νίκη με την Παρί ο Ολυμπιακός

Επιθετικό σχήμα προσανατολίζεται να παρατάξει ο Μίτσελ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Παρί Σεν Ζερμέν (17/09-21.45) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μια ημέρα πριν τον αγώνα

Μοναδικός στόχος η νίκη για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Ισπανός μίλησε για την Παρί, τα λίγα νέα

πρόσωπα σε σχέση με πέρσι και την αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που έχει πολλούς νέους παίκτες: «Έχει αλλάξει έναν παίκτη, αλλά έχει αλλάξει και προπονητή κι αυτό είναι σημαντικό.

Σίγουρα ο Μπλαν θα είναι το ίδιο καλός όπως και ο Αντσελότι, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί με τους παίκτες. Σ' αυτό είμαστε ισοπαλία. Το να αλλάζεις πολλούς παίκτες μέσα σε μια χρονιά είναι σημαντική εξέλιξη, όμως εξίσου σημαντική είναι και μια αλλαγή προπονητή».

Ερωτηθείς για το αν θα αλλάξει τακτική σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος, απάντησε: «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Η ομάδα μας είναι σχεδιασμένη να παίζει μ' αυτό το τύπο παιχνιδιού και δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε, θα είμαστε πολύ επιθετικοί και δεν θα αλλάξουμε σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας έχει δώσει θετικά αποτελέσματα κι αυτό ελπίζουμε να συμβεί και αύριο. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν ο Σίλβα να κυνηγά τον Μήτρογλου και όχι το αντίθετο».

Σχετικά με τις συμβουλές που θα έδινε στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν μου αρέσουν οι συμβουλές γιατί οι παίκτες μου έχουν εμπειρία να διαχειριστούν το ματς. Είναι μια μεγάλη εμπειρία, θα έχουμε 35.000 κόσμο και αυτό σημαίνει πως θα είναι ένα ματς δόξας.

Αυτό το κίνητρο, η θέληση και η ανυπομονησία είναι πλεονέκτημα για εμάς που ελπίζουμε να ισορροπήσει τα πράγματα και να φέρει έναν θρίαμβο για εμάς.

Είναι μικρή η εμπειρία μου ως προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως βλέπω την ομάδα ανυπόμονη και έτοιμη και πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Με όλο το σεβασμό στην Παρί, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου πως θα κερδίσουμε».

Τέλος αναφερόμενος στον τρόπο αντιμετώπισης του Ιμπραχίμοβιτς είπε: «Δεν ξέρω αν έχω αρκετά πλάνα για να αντιμετωπίσουμε τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Καβάνι και όλους αυτούς τους καλούς παίκτες. Έχω πλάνα αλλά δεν ξέρω τι θα βγει αύριο. Για σκεφτείτε να είχα πλάνο αντιμετώπισης του Ιμπραχίμοβιτς και όλα τα γκολ να τα πετύχει ο Καβάνι».

Keywords
Τυχαία Θέματα