Για ποιο πράγμα μετανιώνουμε στο σέξ;

Αλήθεια υπάρχει κάτι για το οποίο να μετανιώνουμε μετά το σεξ και έχοντας ουσιαστικά διαπιστώσει το τι επιλογή κάναμε; Ναι λένε οι ερευνητές, τονίζοντας όμως ότι σε κάθε φύλλο είναι διαφορετικοί οι λόγοι για τους οποίους μετανιώνουμε ή τέλος πάντων αλλάζουμε γνώμη για την επιλογή συντρόφου, ή συντρόφων.

Οι άνδρες συνήθως θυμώνουν με τον εαυτό τους επειδή δεν ήταν τολμηροί αρκετά για να διεκδικήσουν την συνεύρεση με μια γυναίκα. Οι γυναίκες από την πλευρά τους εξοργίζονται για μια κακή τους επιλογή, αν δηλαδή καταλήξουν στο κρεβάτι με κάποιον για τον οποίον είχαν αμφιβολίες.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, βρήκαν ότι η συμπεριφορά αυτή μας ξαναγυρίζει στην αρχετυπική ανάγκη για αναπαραγωγή του είδους. Οι άνδρες, ως κυνηγοί, θέλουν να πιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα «θηράματα» και να τα γονιμοποιήσουν. Οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου δεν κοιτούν την ποσότητα αλλά την ποιότητα. Πρέπει να βρουν τον κατάλληλο, τον πιο ισχυρό, όμορφο και υγιή άντρα για να κάνουν παιδιά.

Και ακόμα και αν το θέμα είναι μόνο μια πρόσκαιρη σεξουαλική επαφή, οι άνθρωποι αισθάνονται ότι πρέπει να κινηθούν με βάση τους κανόνες αυτούς.

Σύμφωνα πάντως με τις απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες, οι άνδρες κοπανάνε το κεφάλι τους αν αισθανθούν ότι μεγάλωσαν σε ηλικία και δεν πήγαν με πολλές γυναίκες στα νιάτα τους ή ήταν ντροπαλοί στο κόρτε. Οι γυναίκες μετανιώνουν επειδή δεν επέλεξαν τον σωστό ή παραδόθηκαν γρήγορα σε κάποιον υποψήφιο εραστή....

Keywords
Τυχαία Θέματα