Για οκτώ χρόνια ανανέωσε με Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Μέχρι το 2024 «έδεσε» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ανανέωσαν για οκτώ (!) χρόνια το συμβόλαιο του 19χρονου άσου που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας κ-18 το 2015 και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι» το 201, έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών, στις 26 Νοεμβρίου του 2012, κόντρα στον

Πανελευσινιακό στη Basket League.Το συμβόλαιό του, πάντως, φέρεται να περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA και αν επιστρέψει στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο διεθνής φόργουορντ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από αυτήν την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Το άρθρο Για οκτώ χρόνια ανανέωσε με Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα