Για 3η συνεχόμενη χρονιά «Let’ s do it» στην Παιανία

Ο δήμος Παιανίας την Κυριακή 6 Απριλίου, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στη διεθνή εθελοντική καμπάνια «Let’ s do it» διοργανώνοντας εθελοντικό καθαρισμό τμήματος της Επαρχιακής Οδού Παιανίας-Σπάτων (Αγίου Θωμά).

Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν μεγάλη μιας και ο καλός καιρός βοήθησε στη συμμετοχή μεγάλων αλλά και μικρών μας φίλων.

Η δημοτική

Αρχή έστειλε με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα:

«Ας δείξουμε όλοι μαζί, τη δραστήρια και δημιουργική πλευρά μας!».

Η Πολιτική Προστασία του δήμου με τη συμμετοχή της φρόντισε την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της δράσης συνοδεύοντας διακριτικά αλλά και βοηθώντας τους εθελοντές καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυναμική ήταν η παρουσία του Συλλόγου της Σπάροζας συμβάλλοντας ενεργά στην επιτυχία της δράσης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή τους.

Σε όλους τους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σκούπες, σακούλες, φαράσια και τσουγκράνες με την ευγενική χορηγία του ΣΠΑΥ αλλά και εμφιαλωμένα νερά.

Η δράση στέφθηκε με επιτυχία μιας και συγκεντρώθηκαν συνολικά 30 σακούλες απορριμμάτων αλλά και ανακυκλώσιμων υλικών.

Το Σάββατο 5 Απριλίου, με πρόταση του Συλλόγου διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου Παιανίας σε συνεργασία με το δήμο συμμετείχαν στη δράση με εθελοντές γονείς αλλά και παιδιά υλοποιώντας στο χώρο του σχολείου: καθαρισμό κήπου, κλάδεμα, ξεχορτάριασμα, δεντροφύτευση και εσωτερικό βάψιμο του σχολείου.

Ο δήμαρχος της πόλη Δημήτρης Δάβαρης παρευρέθηκε στην δράση και δήλωσε σχετικά: «στόχος της συμμετοχής μας στη διεθνή εθελοντική καμπάνια ¨Let’ s do it¨ είναι να αφυπνίσουμε σε όλους τους πολίτες το αίσθημα της ευθύνης και του σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον. Καθαριότητα σημαίνει Πολιτισμός. Σαν Δημοτική Αρχή άλλωστε έχουμε αποδείξει την ευαισθησία μας με πράξεις. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και όλους όσους προσέφεραν τα υλικά μέσα για να γίνει αυτή η δράση».

Keywords
Τυχαία Θέματα