Γεννηματά: Η διατήρηση της καρέκλας τους μας κοστίζει ακριβά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Η Κυβέρνηση τα έδωσε όλα προκαταβολή και πήρε το… τίποτα σε δόσεις», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις αποφάσεις του Eurogroup και σημείωσε ότι «η πολιτική τους επιβίωση είναι πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η διατήρηση της καρέκλας τους μας κοστίζει ακριβά! Πόσο ακόμα;».

«Επικυρώθηκε το μνημόνιο

για πάντα»

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως «αντί να κουρευτεί το χρέος, κουρεύτηκε η απόφαση του 2012. Επικυρώθηκε το μνημόνιο για πάντα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα», υποστηρίζοντας ότι η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες κατ” επιταγήν του κ. Σόιμπλε.

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη υπογράμμισε ότι, η μη αναδρομική επιστροφή του ΕΚΑΣ από τους δικαιούχους, η σύσταση του κοινωνικού ταμείου αλληλεγγύης, οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και η λίστα ιδιωτικοποιήσεων, έμειναν μετεξεταστέα.

Σημείωσε ότι για όλα αυτά η κυβέρνηση θα δώσει άμεσα επαναληπτικές εξετάσεις καθώς το ΔΝΤ «μένει Ελλάδα» και μάλιστα με συμπληρωματικό παράλληλο μνημόνιο και παραμένει η απορία «τι χειρότερο θα μας συνέβαινε χωρίς την πολύμηνη “διαπραγμάτευση” του κ. Τσίπρα».

Το άρθρο Γεννηματά: Η διατήρηση της καρέκλας τους μας κοστίζει ακριβά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα