Γενικά αίθριος ο καιρός…

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις προβλέπεται σήμερα (Τρίτη) ο καιρός, αλλά το κρύο θα είναι τσουχτερό και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, αλλά από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς

χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, αλλά βαθμιαία από τα δυτικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς μικρότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα γίνουν πυκνότερες. Από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, που ειδικότερα στην Κρήτη θα είναι πιο πυκνές, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα